Рідкісний Aston Martin DB4 простояв 30 років в гаражі (Фото)

Розміщений на Facebook Marketplace з Мельбурна, DB4 1960, як кажуть, ненадовго став особистим автомобілем самого містера Брауна, чиї ініціали утворюють префікс DB.

Сьогоднішня знахідка Facebook Marketplace – це надзвичайно цінний вінтажний Aston Martin, який був в гаражі протягом останніх 30 років і, можливо, колись належав людині, яка врятувала Aston Martin, Девіду Брауну.

Це DB4 1960, як кажуть, ненадовго став особистим автомобілем самого містера Брауна, чиї ініціали утворюють префікс DB в назвах моделей Aston. Судячи з його хромованим потрійним заднім ліхтарям і 1960-му модельному році, це модель середньої серійності III або IV.

Кажуть, що згодом він пройшов через двох власників, перш ніж опинився в руках свого нинішнього власника, який, досягнувши приблизно 150 000 км пробігу, поховав машину в своєму гаражі близько 1990 року.

Буде потрібно багато праці фахівців, щоб повернути цей старий Aston у придатний для дорожнього руху стан, але це повинно бути не більше ніж формальністю для його потенційних покупців. Його запитувана ціна в $ 717,000.


Не пропустіть