Прeдстaвлeний рoзкiшний aвтoбyдинoк з мaйстeрнeю (Фото)

Німецький виробник автобудинків Unicat представив причіп-майстерню WT69 з житловою частиною, який може використовуватися в зчепленні з тривісним MAN TGS 6×6. Найкращим варіантом для автопоїзда бачиться виїзд заможних фанатів ралі, наприклад, на гонку Дакар – причому разом з обслуговуючим персоналом для техніки. Про ціну виробник не повідомляє.

Двовісний причіп (Workshop Trailer, «причіп-майстерня», 69 – індекс довжини: 6,9 метра) коштує на позашляхових покришках посадковим діаметром 20 дюймів з системою централізованої підкачки. На ньому встановлено робоче світлодіодне освітлення на висувних штангах і комплект сонячних батарей. Передбачені два бака по 400 літрів, для солярки (на обігрів) і бензину, з насосами для перекачування палива з них у інші ємності.

Житловий модуль оснащений чотирма стаціонарними і одним розкладним ліжками. Кухонна зона обладнана не гірше, ніж в будь-якій квартирі. Душ передбачений як в приміщенні, так і зовні. Баки для чистої води розраховані сумарно на 900 літрів. Плюс ємності на 60 літрів гарячої та 200 літрів використаної води. Систем опалення дві – на 9 кВт від солярки і на 5,2 кВт від бензину.

Робочий відсік наповнений усім, що може знадобитися для ремонту і обслуговування техніки: генератор, ручний, електричний та пневматичний інструмент, робочий стіл і відсіки для зберігання запчастин з витратні матеріали.

На рекламних фото трейлер WT-69 показаний в зчепленні з тривісним MAN TGS 6×6. Його компанія Unicat представила раніше. Його фургон чисто житловий та обставлений ще розкішніше, ніж причіп.