У розваленому сараї посеред лісу знайшли понад 50 ретро автомобілів (Відео)

У британському лісі знайдено справжнє кладовище ретроавтомобілів із понад 50 машин, серед яких виявлені Mercedes, Ford і Riley One-Point-Five. Цю цікавинку виявила дослідниця Ешлі Урбекс з Мілтон-Кейнса, яка вирішила дослідити це місце після того, як їй про нього розповів друг. Автомобілі знайшли свій тимчасовий притулок у розбитому сараї, де дах вже провалився, а дерев’яні балки вкрились мохом.

У колекції, прихованій серед заростей лісу Ноттінгемшира, виявилися такі раритети, як старий Daimler, Rover 2300, Riley One-Point-Five, MG MGA, Triumph GT6 mk3, Austin 8, Hillman Hunter, Vanden Plas, Mercedes 220, Austin Morris Mini і кілька моделей Фордів. Більшість автомобілів постраждали від погодніх умов та процесів глибокої корозії, адже їх просто залишили гнити серед природи.

Хоча деякі з машин були трохи кращого стану і мали певний захист від погоди, багато з них постраждали через руйнування сарая, що призвело до подальшого погіршення їхнього стану. Ешлі поділилася своїм відкриттям у мережі TikTok, де відео зібрало понад 35 000 переглядів.

Хоча в деяких машинах було важко дістатися через зарості та руйнування споруди, Ешлі та її команда витратили кілька годин тут, оскільки кожен з автомобілів заслуговує на увагу і може розповісти свою власну історію.

Джерело metro.co.uk

Не пропустіть