Toyota офіційно представила оновлений Yaris (Фото)

У Таїланді відбулася презентація «іншого» Toyota Yaris для ринків країн, що розвиваються Азії та Південної Америки.

Нагадаємо, що японська версія нового Toyota Yaris, яка також буде доступна в Європі, побудована на платформі TNGA. Для ряду інших ринків модель, яка відноситься до серії XP150, стала значно більшою (4140 мм в довжину замість 3940 мм) і має більш просте оснащення. Саме таку версію і представили в Таїланді.

Відзначимо, що на місцевому ринку модель з’явиться не тільки в кузові хетчбек, але і седан. Відрізнятися оновлена ​​версія буде бамперами, галогеновими фарами в базових версіях, при цьому в топових комплектаціях оптика буде світлодіодною.

Інтер’єр моделі отримав інші матеріали обробки і 6,7-дюймовий дисплей мультимедійної системи з функцією голосового управління і функцією підключення смартфона через Apple CarPlay. Вперше для топових версій моделі запропонують систему автоматичного екстреного гальмування і камеру стеження за розміткою на дорозі.

Після оновлення Yaris отримав все той же 1,2-літровий атмосферний мотор з віддачею 92 к.с. потужності. Правда силова установка була модернізована в минулому році. У Таїланді такий двигун дозволяє отримувати серйозні податкові пільги. У парі з силовим агрегатом буде працювати варіатор.


Не пропустіть