Розсекречені цінники на оновлений седан Acura TLX 2021 року

Бренд Acura, який презентував седан TLX другої генерації в кінці весни, озвучив вартість проведеної модернізації. До недавнього часу ці відомості не озвучувалися. Так, за LX 2021 року запитують суму від 37 500 доларів, тобто на 4500 доларів дорожче актуальної стартової версії TLX.

Варто уточнити, що новий TLX у стартовій версії отримав від творців більше вижимної сили, ніж було до недавнього часу. Дволітровий агрегат з чотирма циліндрами з турбованим наддувом прийшов на зміну старому 2,4-літровому мотору. Вичавлюючи 272 «конячок», він практично такий же сильний, як попередній TLX V6, і отримав пристойний крутний момент. Якщо порівнювати, то 2,4-літровий агрегат з чотирма циліндрами видавав 206 сил.

Маючи на увазі це, бренд Acura хотів відзначити, що TLX 2.0T наступного року вийшов на 1300 доларів дорожче, ніж TLX V6 попередньої генерації. Якщо порівнювати з минулим роком, то перехід на TLX вийшов значний. Поява в списку можливостей повнопривідної системи підвищує цінник до 39 500 доларів, а TLX з установкою SH-AWD і оновленим опціонним пакетом пропонується до 48 300 доларів.

У представників бренду є ще багато часу, щоб уточнити цінники на TLX Type S. Планується, що автомобіль надійде в продаж навесні наступного року, в той час як виконання 2.0T почне продаватися в дилерські центри марки в кінці вересня цього року.


Не пропустіть