Mercedes-Benz V-Класу і Vito отримали життєво важливу опцію

Щоб захистити водія і пасажирів від коронавірусної інфекції компанія Mercedes-Benz вирішила запропонувати на свої вени V-Класу і Vito дуже потрібну опцію. Всього за один день в фірмовому дилерської центрі на автомобіль встановлять міжсалонну перегородку, пише autocentre.ua.

Остання має металевий каркас, а також елементи оздоблення під шкіру. Вікно зі склом з полікарбонату можна закрити спеціальними шторками. У перегородці є місткі речові кишені і USB-роз’єм. На замовлення можна встановити два дисплея мультимедійної системи, а по центру ще один дисплей – з годинником.

Також можна встановити переговорний пристрій між кабіною водія і салоном, пристрій для знезараження повітря і дезінфектор для рук.

Перегородка має товщину всього 30 мм, а тому не впливає на конфігурацію салону. З новою, життєво важливою опцією для моделей V-Класу і Vito виключається повітрообмін між кабіною водія і основним салоном. Крім того, поліпшена шумоізоляція основного салону дозволяє пасажирам проводити конфіденційні переговори.


Не пропустіть