Mitsubishi порадувала українських шанувальників марки

На європейському ринку вже з вересня у Mitsubishi відбудуться зміни. Як повідомляє Automotive News, з вересня на ринках країн ЄС Mitsubishi почне згортати продажі своїх моделей Outlander, ASX, Eclipse Cross, які були основними для японського бренду. Чи зачепить цей процес український ринок? З таким питанням AUTO-Consulting звернувся в компанію Mitsubishi Motors в Україні.

Як повідомив генеральний директор Mitsubishi Motors в Україні Кейсуке Нішіни: «Ми не бачимо будь-якого негативного впливу трирічного плану “Small but Beautiful” на майбутній модельний ряд автомобілів Mitsubishi в Україні. Більш того, очікуємо, що запуск оновлених моделей буде прискорений через те, що Mitsubishi Motors Corporation буде приділяти більше уваги ринкам, що розвиваються. У свою чергу, будучи одним з ринків, що розвиваються, Україна буде сприяти зростанню MMC за рахунок продажів як нинішніх, так і майбутніх моделей бренду Mitsubishi».

Що стосується існуючих моделей Mitsubishi на українському ринку, то як нас запевнив директор з продажу компанії ММС Україна Сергій Байдачний:

“Наші моделі і комплектації відрізняються від представлених в Європі, тому рішення прийняті виробником на тих ринках, не впливають на нас. Наші поставки автомобілів йдуть згідно планів і змін ні в кількості, ні в виході нових моделей, поки не передбачається.”

На даний момент запуск нових моделей Mitsubishi в Україні на стадії обговорення з виробником, і буде офіційно анонсований прес-службою компанії «ЕМ ЕМ СІ Україна» вже в найближчому майбутньому.


Не пропустіть