Купе-кросовер Volkswagen Tayron X користується ажіотажним попитом (Фото)

17 липня 2020 року відбувся старт продажів нового крос-купе Volkswagen Tayron X. Як з’ясувалося в ході дослідження автомобільного ринку, дилерам бренду вже вдалося зібрати більше 12 тисяч попередніх заявок на новинку. При цьому всього за місяць покупцям було передано 6,2 тисячі таких кросоверів.

Відзначимо, Volkswagen Tayron X створений на базі “стандартного” Volkswagen Tayron, який вже став одним з найпопулярніших позашляховиків в лінійці марки. З точки зору технічної начинки автомобілі повністю “копіюють” один одного, моделі відрізняються лише формою кузова.

Габарити паркетників теж ідентичні: довжина становить 4 626 мм, ширина досягає 1 860 мм, висота – 1 662 мм, розмір колісної бази – 2 730 мм. Примітно, що купеподібному кросоверу навіть в базовій версії покладається фірмовий спортивний обвіс R-Line.

Для оснащення Volkswagen Tayron X використовується наддувний 2,0-літровий мотор потужністю 186 або 220 к.с. (В залежності від варіанту виконання), він поєднується з 7-діапазонним “роботом” DSG7. В якості опції для крос-купе передбачений повний привід 4Motion.

У перелік обладнання новинки входять: “розумний” круїз-контроль, асистент автоматичного екстреного гальмування, камери відеоогляду на 360 градусів, віртуальна “приборка” з 10,3-дюймовим дисплеєм і просунутий інформаційно-розважальний комплекс, що сприймає голосові команди.

Серійне виробництво Volkswagen Tayron X організовано в Китаї на виробничих потужностях FAW-Volkswagen.


Не пропустіть