Пoрyшникa паркування на рідкісному авто oригiнaльнo пoкaрaли (Фото)

Прийнято вважати, що такі автомобілі як Aston Martin Vantage вибирають переважно інтелігентні люди. За великим рахунком, так і є. Але навіть у розкішних і рідкісних суперкарів з благородного родоводу трапляються випадкові покупці. Один з таких вирішив наплювати на правила паркування і отримав несподіване покарання.

У британському Девонширі власник (назвемо його неуважним) білого Aston Martin V8 Vantage залишив свій суперкар вартістю понад $160 000 на чужій службової парковці, не призначеній для громадського використання. Співробітники підприємства з обробки рибної продукції залишилися незадоволені цією обставиною.

Автомобіль простояв на місці пару днів і отримав кілька штрафних талонів за порушення правил парковки. Власник транспортного засобу ніяк на це не відреагував, тому працівники підприємства вирішили посприяти.

Так, на вітровому склі поряд з талонами з’явилася дохла риба. При цьому ззаду автомобіль заблокували бочкою з півтонною металевих ланцюгів і водоростей. За повідомленнями місцевих ЗМІ, білий Астон Мартін вже зник з парковки.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть