Honda продемонструвала унікальний електричний кросовер (Фото)

Концерн Honda продемонстрував свій новий повністю електричний позашляховик. За словами японського автовиробника, позашляховик e:concept «вказує напрямок майбутньої моделі масового виробництва». Це також перший електромобіль, який Honda представить на ринку автомобілів без викидів, який активно розвивається.

Як і у випадку з тизером, який представники марки показували кілька днів тому, SUV e:concept демонструє світлодіодні акценти на передній панелі для створення футуристичного зовнішнього вигляду. Весь стиль демонструє те, що Honda має в запасі в порівнянні з аналогічними автомобілями, такими як Nissan Ariya або Tesla Model Y.

Honda Sensing наступного покоління, що отримала назву ADAS або вдосконалені системи допомоги водієві, рекламує поліпшені характеристики розпізнавання, прогнозування і прийняття рішень. Авто має більший кут передньої камери, а також радар на 360 градусів, що дозволяє автомобілю виявляти в різних напрямках.

Концерн заявив, що ADAS забезпечує безпечне водіння в більш складних і різноманітних умовах водіння. Автовиробник почне демонстрацію вдосконаленої форми Honda Sensing в Китаї до кінця цього року.

Крім ADAS, Honda також представляє нове покоління Honda Connect, яке має інтерфейс AI-помічника, зв’язок зі смартфоном і бездротові оновлення. Звичайно, це вимагає розширених можливостей підключення до автомобіля.

Honda не розкрила ніяких термінів випуску серійної версії позашляховика e: concept, але це повинно відбутися раніше, ніж пізніше.