Renault завершує виробництво дизельних моделей

Компанія Renault планує прибрати майже всі дизельні двигуни з лінійки своїх автомобілів на території Великобританії, залишивши тільки марку Megane з дизельним двигуном. А такі автомобілі з бренду як Kadjar, Captur і Clio більше не будуть доступні з дизельним мотором в Британії.

Як повідомляє офіс в Renault в Англії, кросовер Kadjar зараз не можна купити з з 1,5-літровим чотирициліндровим дизелем. Варіант для покупки тільки 1,3-літровий бензиновий турбомотор потужністю 138 кінських сил.

Так само в цьому році компанія планує прибрати з продажу кросовери з дизельним мотором Captur і мініавто Clio. На даний момент використовується бензиновий і гібридний варіант мотора.

У лінійці на дизелі залишається тільки сімейний хетчбек і універсал Megane. Двигун зробили під сучасні норми Euro 6d і RDE2, щоб знизити викиди забруднюючих повітря дрібних частинок.

Тенденція скорочення дизельних двигунів зі своїх лінійок активно почалася в цьому році, так компанія Ford заявила, що відмовляється від дизельних двигунів для своєї версії Fiesta.


Не пропустіть