Volkswagen робить ставку на гібридні автомобілі із збільшеним запасом ходу на самій електриці

Volkswagen знову робить ставку на технологію plug-in гібридів (PHEV), відзначаючи ослаблення інтересу до електричних автомобілів (EV). За словами Томаса Шефера, глави Volkswagen з легкових автомобілів, нові моделі Volkswagen Passat, Tiguan і оновлений Golf з новим гібридним приводом з’явилися на ринку в найкращий момент.

«Якби ви поставили мені це питання рік тому, я б сказав, що найрозумніше забути про гібриди. Це дорога технологія, яка не варта зусиль. Однак за останні шість місяців все змінилося, і тепер знову зріс інтерес до гібридів», – каже Шефер.

Ці заяви не стали несподіванкою. Справді, попит на повністю електричні транспортні засоби стагнує у різних регіонах світу. Шефер також не заперечує, що гібридні автомобілі є тимчасовим рішенням: Це перехідна технологія. Але зараз, коли попит на повністю електричні автомобілі тимчасово сповільнився, нам потрібна ця проміжна технологія».

Новий Volkswagen Passat, Tiguan та Golf можуть подолати понад 100 кілометрів виключно на електриці завдяки збільшеній ємності батареї. Це підкреслює амбіції Volkswagen щодо створення автомобілів, які можуть відповідати поточним вимогам ринку, пропонуючи економічно ефективні та екологічно чисті рішення для сучасних водіїв.


Не пропустіть