Дилер Nissan запропонує тест-драйв Toyota RAV4, щоб продати більше X-Trail

У США почалися продажі нового покоління позашляховика Rogue. У нас ця модель відома під ім’ям X-Trail. Прямим конкурентом кросовера вважається Toyota RAV4, тому дилери вирішили запропонувати своїм клієнтам порівняти відразу дві моделі.

У салонах американських дилерів Nissan в грудні поточного року з’явиться нова модель – Toyota RAV4. Ні, між брендами не відбулася колаборація, просто таким чином в Nissan хочуть продемонструвати наочно, що X-Trail набагато краще конкурента. Якщо покупець буде сумніватися, йому тут же запропонують тест-драйв Toyota RAV4. В акції візьмуть участь більше 500 американських дилерів марки.

У США інші закони про рекламу і за ходом їх маркетингових кампаній досить цікаво спостерігати. Найчастіше один бренд намагається всіляко зачепити або принизити гідності іншої бренду, як правило це оформляється все у вигляді жартів.

Як зазначила віце-президент Nissan по продажах Джуді Уїллер, потенційні покупці коли порівняють один з одним Rogue і RAV4, будуть в захваті від «унікального дизайну, передових технологій, цінової політики» марки, і зроблять вибір на користь Ніссана.

Кросовер Toyota RAV4 на сьогоднішній день є найбільш продаваною моделлю в своєму сегменті на північноамериканському ринку. У компанії знають про рекламну кампанію Nissan і вважають, що це тільки їм на руку, адже показники продажів говорять про те, що серце американців належить Toyota.