Влада Франції виставили для публіки найдорожчий автомобіль у світі (Фото)

У Франції представили найдорожчий автомобіль у світі.

Починаючи з наступного тижня жителі, а також гості французького Мольсайм матимуть можливість помилуватися одним з найдорожчих авто у світі, а саме Bugatti La Voiture Noire. Дана модель укладена в скляний контейнер і розташовується на головній площі міста поруч з новорічною ялинкою.

Оригінальний експонат на площі Готель-де-Віль став подарунком всім жителям міста. Так, через пандемію по всій країні були скасовані масові заходи, в числі яких і різдвяні ярмарки, в зв’язку з чим керівництво компанії прийняло рішення даними незвичайним способом хоч трохи підтримати в людях святковий дух.

Штучний La Voiture Noire – це сучасна інтерпретація історичної моделі Type 57 SC Atlantic. Відзначимо, що прем’єра гіперкара пройшла ще в минулому році в рамках Женевського автосалону, а трохи пізніше стала відома і вартість автомобіля, яка склала 16,7 мільйона євро, при обліку всіх податків.

Крім того, технічно «чорний автомобіль» представляє з себе Chiron тільки з оригінальним кузовом. Покупець незвичайного Bugatti La Voiture Noire отримає цю машину лише до кінця 2021 року, тому що автовиробникові необхідно буде час для доведення технічного оснащення омологації моделі для доріг загального користування.