Два нових Mustang після краш-тестів виставили на аукціон за ціною двох iPhone (Фото)

На американському аукціоні GSA виставили на продаж два розбитих Ford Mustang жовтого і бордового кольорів. За обидва спортивних автомобіля, які пройшли серію краш-тестів, збираються виручити 3 700 доларів.

У 2018 році спорткари проходили краш-тести Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США. В ході тестів експерти перевіряли Mustang під час бічних ударів. Найчастіше, авто, що пройшли подібні тести відправляють на утилізацію, але ці спорткари виявилися не сильно пошкоджені, представники організації вирішили продати розбиті моделі.

Технічний стан обох Ford Mustang не дозволяє їм самостійно рухатися. Крім цього, якщо потенційний споживач вирішить відновити машини, пересуватися по дорогах загального користування він не зможе. Спортивні моделі продають з обмеженням на експлуатацію, і при їх придбанні нового хазяїна доведеться підписати відповідну угоду. У зв’язку з цим єдине, що зможе зробити клієнт – розібрати машини на запчастини.

Обидва автомобілі обладнані 2,3-літровими турбодвигунами EcoBoost з віддачею 310 кінських сил. Для одного спорткара передбачена автоматична трансмісія, інший укомплектований «механікою». Цінник двох спорткарів на торгах досягла 3 700 доларів.


Не пропустіть