З Honda Civic зробили репліку італійського спорткара Lamborghini Aventador (Відео)

Співробітники індійського ательє Executive Mod Trendz змогли створити репліку знаменитого суперкара Lamborghini Aventador. Для цього вони скористалися автомобілем Honda Civic.

Фахівці взяли за основу Honda Civic з переднім розташуванням двигуна 2009 року випуску. Виявилося, що пропорції нової машини не мають схожості з Lamborghini Aventador. У «японця» лінії даху вище, ніж у італійського суперкара, тому у сконструйованої модифікації дана конструкція не стала ідеальною. Тим часом, досить точно вдалося відтворити задні фари і головну оптику, хоча аналітики і сумніваються, що це оригінальні деталі Lamborghini.

Змінилася колірна гамма нової репліки. Індійські тюнери вирішили повторити фірмовий чорний колір моделі Nero Nemesis і змогли впоратися з цим завданням. У салоні можна побачити копію центральної консолі Aventador, обробленою помаранчевою шкірою кермо з емблемою італійського бренду і шкіряні крісла.

Модель Aventador виходить на ринок з 2011 року і є «наступником» Murcielago. Суперкар оснащується 700-сильним мотором, ємністю 6,5 літрів, його максимальна швидкість становить 350 км/год, а першу «сотню» машина набирає всього за 2,9 секунди. Всього компанія з Італії сконструювала 4000 одиниць, вартість кожної з яких становить 350 тисяч доларів.


Не пропустіть