Названі найбільш продавані нові автомобілі в Європі (Фото)

Експерти дослідницької компанії JATO Dynamics назвали найбільш продавані в цьому році в Європі нові автомобілі. Рейтинг був складений за підсумками продажів транспортних засобів у жовтні поточного року.

Як виявилося, найпопулярнішим за звітний період в європейських країнах автомобілем став німецький Golf від марки Volkswagen. Дилери встигли за звітний період реалізувати 24 784 примірника, що на 27% менше, ніж за той же період в минулому році. Наступне місце дісталося легендарному Toyota Yaris, такі моделі встигли продати 22 588 разів, а показники реалізацій виросли на 29%.

Замикає трійку французький Renault Clio, чиї продажі досягли трохи більше 19 тисяч авто, і впали в порівнянні з минулим роком на 16%. Opel/Vauxhall Corsa і Peugeot 208 теж значаться в ТОП-5 найпопулярніших моделей, в даному випадку результати, згідно з підрахунками, склали майже 19 і 18 тисяч машин відповідно.

У ТОП-10 значаться, за результатами дослідження, Peugeot 2008, Skoda Octavia, Dacia Sandero, Renault Captur і Ford Focus.


Не пропустіть