Hyundai представив більш доступну версію величезного кросовера Palisade Calligraphy (Фото)

Покупці семимісного кросовера Hyundai Palisade 2021 модельного року в більш розкішній комплектації Calligraphy, тепер можуть купити версію авто з переднім приводом. Новинка отримала більш доступну ціну, в порівнянні з іншими виконаннями Hyundai Palisade Calligraphy.

Hyundai Palisade 2021 модельного року в більш розкішною комплектації Calligraphy надійшов у продаж ще влітку цього року, ставши найбільшою топовою версією семимісного кросовера. Але виконання Calligraphy коштує недешево – ціни на неї починаються з позначки в 47 750 доларів, що на 2 600 доларів дорожче, ніж комплектація Limited, яка раніше виконувала роль флагманської версії моделі.

Hyundai представляє новий і більш доступний варіант кросовера Palisade Calligraphy. Як повідомляє зарубіжний автомобільний сервіс CarsDirect (ця новина також підтверджена представником Hyundai), незабаром почнуться продажі передньопривідної версії преміального авто.

Що ще більш важливо, вона буде коштувати на 1 700 доларів дешевше, ніж версія Palisade Calligraphy з автоматичним повним приводом AWD.

Виконання Palisade Calligraphy виглядає трохи інакше, ніж інші версії кросовера. Йдеться про дещо іншу фальшрадіаторну решітку, яка отримала трикутні елементи, а також оновлений бампер. Бічні дзеркала заднього виду також оснащені ліхтарями. Задня частина отримала акцентне освітлення і надширокий світлодіодний центральний стоп-сигнал. Що ще більш важливо, кросовер отримав 20-дюймові колісні диски зі складним і асиметричним дизайном.

Новий Palisade Calligraphy FWD матиме той же вигляд, що і версія AWD, хоча деякі функції моделі AWD, природно, будуть відсутні. До них відносяться сніжний режим і контроль гальмування на спуску.


Не пропустіть