Новий кросовер Kia Sportage отримає радикальний зовнішній вигляд (Фото)

У Мережі з’явилися рендери, що показують, як може виглядати новий Kia Sportage 2021 року. Очікується, що автомобіль вийде в продаж з кількома електричними двигунами під капотом і модернізованим екстер’єром.

У наступному році корейський бренд планує представити вже п’яту генерацію Sportage. Як і у випадку з попередником, новинка буде схожа з Hyundai Tucson, обзаведеться такими ж системами безпеки, механічною системою і технологіями в салоні. У обох кросоверів буде схожа форма кузова, проте деталі виявляться унікальними і будуть виділяти автомобілі серед конкурентів.

Kia Sportage 2021 року обзаведеться більшою решіткою радіатора з візерунком у вигляді «тигрового носа», а доповнять екстер’єр світлодіодними фарами трикутної форми, які тепер виявляться нижче, ніж зазвичай. У задній частині з’явиться вже знайома шанувальникам світлодіодна смуга, що з’єднує задні ліхтарі.

Салон новинки поки побачити не вдалося, технічні характеристики авто теж тримаються в секреті. Ймовірно, комплектація оснащення в салоні виявиться такою ж, як і в Tucson. Тоді в список оснащення увійдуть відразу два дисплея – на 10,25 і дюйма і «летить» приладова панель.

Імовірно, кросовер обзаведеться повним і переднім приводом, гібридним, дизельних і бензинових моторами.


Не пропустіть