Mercedes RSX Campervan: будинок на колесах, який може позмагатися з готелями (Відео)

Кемпери отримали велику популярність ще в минулому столітті. І навіть зараз любителі подорожувати продовжують звертати увагу на нові розробки в цій сфері.

Нові проект кемпера може похвалитися не тільки розкішним внутрішнім виконанням, а й високими позашляховими якостями. Якщо ви перебуваєте в пошуках будинка на колесах, який здатний добиратися до різних куточків світу і проходити там, де не може пройти жодна легкова машина, то варто звернути свою увагу на Mercedes RSX Campervan.

При створенні даного кемпера фахівці не стали жаліти грошей. Дорожній просвіт збільшили на 5 см. Крім того, транспорт оснащений кованими колесами і позашляховими покришками. В результаті, така машина може запросто справлятися з тими ділянками, де насилу проходять звичайні автомобілі.

Найбільше вражає те, як модель оброблена зсередини. На приладовій панелі зробили вставки з вуглеволокна. Пластик обтягнули дорогою шкірою, а стеля оснащений системою з світлодіодів. На кухні є плита і раковина, а також кілька шаф з дерева. У ванній встановлений повноцінний душ, раковина, унітаз. Все це вдалося вмістити в обмеженому просторі.


Не пропустіть