Великий позашляховик Chevy Suburban перетворили на автодім (Фото)

Незвичайний позашляховик для подорожей виставлений на продаж на майданчику Cars&Bids. Старенький Chevrolet Suburban випуску 1989 року підготовлений для проживання двох дорослих, але його зовнішність ніяк цього не видає. Зараз за автодім пропонують 6989 доларів, але до кінця торгів ще три дні.

Перетворення позашляховика в кемпер полягало в повній перебудові задньої частини салону, починаючи від спинок передніх крісел. Все штатне устаткування було з Suburban вилучено, а його місце зайняли спеціально спроектовані компоненти.

Майже вся задня половина салону віддана під двоспальне ліжко. Базується воно на постаменті, в який вбудовані висувні ящики. Між ліжком і передніми кріслами встановлений електричний холодильник.

Борти і стелю позашляховика зсередини оброблені деревом і обезшумлені. Додаткову електроенергію кемпер отримує за допомогою вмонтованих в дах сонячних панелей, які працюють через інвертор і живлять додатковий акумулятор. Крім того, в салоні автомобіля з’явилися кілька додаткових розеток, медіасистеми Alpine з підключенням пристроїв по Bluetooth і світлодіодне підсвічування.

Отримав Chevrolet Suburban і доопрацювання ходової частини. На машину встановлений комплект для збільшення дорожнього просвіту, амортизатори Bilstein і 17-дюймові колісні диски з позашляховою гумою BF Goodrich.

Позашляховик приводиться в рух 5,7-літровим V8, що розвиває 195 к.с. і 406 Нм крутного моменту в парі з триступінчатим «автоматом» і двохдіапазонною «роздаткою». Відносно невисока ціна кемпера може бути пов’язана зі значним пробігом: за даними продавця, позашляховик проїхав вже 315 тисяч миль (507 тисяч кілометрів).