Кемпер Daily 4×4, якому не страшне бездоріжжя (Фото)

Компанія Globe Camper, що спеціалізується на розробці та виробництві автобудинків, в кінці минулого року представила чергову новинку. Презентований кемпер Daily 4×4 побудований на базі однойменної моделі вантажно-пасажирського фургона компанії Iveco і орієнтований на подорожі по бездоріжжю.

У штаті Globe Camper працює 7 співробітників, тому компанія щорічно випускає не більше трьох десятків автобудинків, а їх останньою розробкою став переобладнаний для подорожей фургон Daily 4×4. Вага кемпера становить близько 5,5 т, довжина – 6,34 м, ширина – 2,06 м. Висота в залежності від типу підвіски і обраних коліс варіюється в районі 2,59 м.

Автодім всередині оброблений якісним ламінатом і обладнаний всім необхідним для комфорту мандрівників. Так, в салоні є спальне місце довжиною 2 м і шириною 1,4 м, обідня і кухонні зони, душ і унітаз. Передбачили розробники кілька розеток на 230 В, 150-літровий резервуар для чистої води і 60-літровий – для використаної.

Кузов кемпера Daily 4×4 виконаний зі звареного алюмінію, плюс, покритий фарбою, здатною витримувати різні дорожні умови і перепади температури. Автодім оснащений сонячними батареями і двома літієвими (кожна на 100 А/год). Вартість новинки становить 150 тисяч євро.


Не пропустіть