Електрокар Porsche Taycan побив рекорд Tesla (Фото)

Porsche Taycan зміг побити рекорд Tesla.

У Мережі з’явилася інформація про те, що модель Porsche Taycan встановив новий рекорд на нелегальній гонці Cannonball Run, або «Гарматне ядро».

Так, журналіст порталу InsideEVs Кайл Коннер з двома своїми друзями зміг перетнув за кермом електромобіля всю територію Сполучених Штатів від одного узбережжя до іншого всього за 44 години, 25 хвилин і 59 секунд.

Відомо, що останній рекорд серед електромобілів змогла встановити Tesla Model 3. Однак в журналісти відзначили, що цей заїзд був більше битвою зарядних станцій, ніж реальне порівняння швидкості двох електромобілів.

Згідно з опублікованими даними відомо, що для цієї подорожі був обраний Porsche Taycan 4S 2020 року випуску з батареєю з найбільшою ємністю, а також аеродинамічними колісними дисками і кріслами з опцією масажу.

Відзначимо, що запас ходу даного Taycan без додаткової підзарядки становить 460 км, а довжина шляху від океану до океану близько 4,5 тисячі кілометрів.

Крім цього, журналісту необхідно було ретельно спланувати маршрут для того, щоб пройти його з найменшою кількістю зупинок на електромобілі. В результаті заїзд став порівнянням ефективності мережі Electrify America і Supercharger.


Не пропустіть