Представлений футуристичний Ferrari для нової відеогри Cyberpunk 2077 (Фото)

Рольова гра, виконана в ретро-стилістиці, Cyberpunk 2077 може додати до себе в автопарк футуристичний автомобіль, зовсім невідповідний по концепції.

Нагадаємо, дещо раніше нарешті вийшла гра Cyberpunk 2077, яку чекали фанати багато років. Її автопарк досить великий, але там точно б не завадив суперкар від дизайнера Леян Байя. Ним був створений футуристичний Ferrari, який трохи суперечить самій концепції гри. Там всі автомобілі виконані в ретро-стилістиці.

Але представлений на рендерних зображеннях екземпляр навпаки рясніє елементами дизайну нібито з майбутнього. У даного художника в портфоліо вже є цікаві концепти з футуристичним дизайном. Серед таких можна відзначити «космічний» Infiniti Omakase або Jeep Modular Concept, який і зовсім схожий на місяцехід. Автомобіль, який просто необхідний в кіберпанку, отримав назву FerRAR.exe – це якась данина поваги легендарній моделі Ferrari 312 P Le Mans.

Ми бачимо електромобіль з оригінальними світлодіодними фарами і нестандартними формами кузова. Колеса виконані в унікальному дизайні, а підвіска і зовсім не багато відкрита. Сам автомобіль “агресивний” – цю рису характеру підкреслює зовнішній вигляд, а точніше гострі кути елементів і масивні крила, як у спорткарів Porsche.

Насправді малоймовірно, що ми побачимо цей автомобіль в грі, проте деякі фанати активно поширюють ці рендери, намагаються достукатися до розробників гри, щоб ті додали автомобіль в автопарк.


Не пропустіть