Новий Volkswagen Golf виявився бестселером ринку (Фото)

У 2020 році VW Golf знову став найбільш продаваним автомобілем у Європі, – повідомляє прес-служба бренду – поставки в дилерські центри склали близько 312 000 примірників. Майже половина припала на Німеччину, де ця модель також очолила рейтинг продажів автомобілів: клієнтам було доставлено близько 133 900 одиниць.

«Створивши Golf 8, ми продовжуємо історію успіху його попередніх поколінь. Автомобіль продовжує встановлювати технічні стандарти у багатьох відношеннях», – зазначив Ральф Брандштеттер, генеральний директор Volkswagen Passenger Cars. – Зокрема, наявність модифікацій GTI, GTD і GTE додало Golf друге дихання в третьому кварталі. Цьому успіху також сприяв високий попит на гібридні моделі. Через це до кінця року кожен третій Golf був гібридом. Ви також можете побачити, наскільки динамічним був кінець року, оскільки з приблизно 312 000 моделей Golf, поставлених в Європу, близько 179 000 з’являться на вулицях тільки в другій половині року.

В кінці року Golf безумовно став лідером за статистикою реєстрацій в Німеччині, за ним слідували дві інші моделі Volkswagen, Tiguan і Passat. Автомобіль від конкурентів зайняв лише четверте місце в списку продажів.


Не пропустіть