Знаменитий Jeep Vangler перетворили на мінівен з дизайном “Буханки” (Фото)

Незалежні дизайнери часто експериментують з відомими і легендарними автомобілями, показуючи, як вони могли б виглядати з іншим типом кузова. Яскравим прикладом можна назвати нещодавно оприлюднені в Мережі рендери Jeep Wrangler не в звичному вигляді позашляховика, а в кузові мінівен.

Американський позашляховик Jeep Wrangler має досить місткий салон і багажне відділення, але тим не менш на передньому і задньому ряду крісел можуть розміститися тільки водій і п’ять пасажирів. Тому автор рендерів вирішив поекспериментувати і представив своє бачення того, як можна зберегти позашляхові можливості авто, але при цьому збільшити кількість посадкових місць.

Jeep Wrangler в кузові мінівен має футуристичний вигляд, але точно став практичнішим і ширшим. Дизайнер вирішив залишити колишню колісну базу, а додаткові місця для третього ряду крісел в салоні з’являються завдяки рішенню зрушити вперед кабіну авто. Тобто, за задумом автора рендерів, водійське і переднє пасажирське крісла розташовуються безпосередньо над моторним відсіком.

Значно підвищує практичність Jeep Wrangler, роблячи його ідеальним сімейним автомобілем або машиною для подорожей, збільшена площа даху. Даний простір можна використовувати, наприклад, для установки додаткового багажника, що точно стане не зайвим в тривалій поїздці.


Не пропустіть