Виробництво найпотужнішого кросовера скоро буде припинено (Фото)

Dodge зупинить виробництво екстремального Durango Hellcat в червні.

720-сильний Dodge Durango SRT Hellcat, що став найпотужнішим у світі кросовером, перестануть збирати в червні поточного року навіть незважаючи на те, що попит перевершив очікування.

Після дебюту екстремального кросовера Dodge Durango SRT Hellcat виробник розповів про те, що модель буде випускатися тільки протягом 2021 року. Це обмеження не стосується кількості вироблених примірників авто: у 2022 модельний рік шлях кросоверу закритий через екологічні норми, яким не відповідає вихлоп його компресорної «вісімки». Тепер, як повідомляє видання Mopar Insiders з посиланням на американських дилерів бренду Dodge, стало відомо, що виробництво Durango SRT Hellcat буде припинено вже в червні нинішнього року.

Передбачуваний тираж виробництва найпотужнішого в світі кросовера досі невідомий. Раніше передбачалося, що на підприємстві в штаті Мічиган буде зібрано не більше двох тисяч одиниць Durango SRT Hellcat, але в зв’язку з величезним попитом Dodge збирається по можливості збільшити обсяг збірки. Модель укомплектована 6,2-літровим мотором V8, який розвиває 720 к.с. На розгін з місця до 100 км/год кросовер витрачає всього 3,5 секунди. Цінник Durango SRT Hellcat в США складає 80 995 доларів.


Не пропустіть