Компанія Porsche анонсувала вихід нової версії електрокара Porsche Taycan (Фото)

Відповідний тизер був опублікований прес-службою марки на офіційній сторінці в Facebook.

Днями прес-служба Porsche опублікувала зображення нової версії електромобіля Taycan EV на своїй сторінці в Facebook. На тизері можна побачити відразу кілька автомобілів різного кольору, а, як відомо, Porsche демонструє різні версії своїх моделей в різних кольорах.

Так, на зображенні можна побачити Taycan в кольорі Frozen Berry, який характерний для задньопривідної моделі, що продається в Китаї. Виходячи з цього, можна припустити, що на північноамериканському ринку незабаром з’явиться більш доступна версія електромобіля з одним електромотором і моноприводом.

У Китаї такий автомобіль оснащується батареєю, одного заряду якої вистачає на 410 кілометрів, а за додаткову плату доступний більш ємний акумулятор, який забезпечує запас ходу в 490 кілометрів. Задньопривідна версія Porsche Taycan має потужність в 469 к.с., завдяки чому електрокар розганяється з місця до 100 км/год за 5,4 секунди і має максимальну швидкість в 230 км/год. Передбачається, що такий автомобіль в США буде коштувати як мінімум 79 000 доларів.


Не пропустіть