Кросовер Seat Tarraco отримав потужну топ-версію (Фото)

В оснащенні новинки знаходиться 245-сильний турбо-двигун і 7-швидкісна роботизована коробка передач DSG.

Нагадаємо, що кросовер Seat Tarraco являє собою аналог моделей Skoda Kodiaq і Volkswagen Tiguan Allspace. Дебют Tarraco відбувся два з половиною роки тому, і тоді силова лінійка кросовера складалася з бензинових моторів 1.5 TSI (150 к.с.) і 2.0 TSI (190 к.с.), а також дизельних агрегатів 2.0 TDI (150 або 190 к.с.). Тепер же виробник підготував версію Tarraco з наддувним «движком» від хот-хетча Volkswagen Golf GTI.

Нова топова модифікація оснащена турбочетвіркою 2.0 TSI, що видає 245 к.с. і 370 Нм. Вона працює в парі з 7-ступінчастим “роботом” DSG і повнопривідною трансмісією 4Drive. До швидкості 100 км/год подібний кросовер розганяється за 6,2 секунди, а його максимальна швидкість складає 228 км/год.

Нову версію Seat Tarraco можна придбати тільки в дорогих комплектаціях FR і Xcellence як з п’яти-, так і з семимістним компонуванням салону, проте базова ціна поки не названа. Випускати продуктивні кросовера Tarraco почнуть вже на цьому тижні на підприємстві в німецькому місті Вольфсбург разом з родинними кроссоверами. У європейських дилерів серійні автомобілі з’являться в першому кварталі 2021 року.

Джерело tarantas.news

Не пропустіть