Mercedes знайшов проблему в нових S-Class 2021 року (Фото)

Всього відкликанню підлягають 1400 представників Mercedes S-Class останнього покоління.

Нинішня версія флагманського Mercedes-Benz S-Class збирається на підприємстві в Зіндельфіндені, яке відоме в автомобільному світі під назвою «Завод 56». Відомо, що концерн Daimler вклав туди інвестиції в загальній сумі 730 мільйонів євро.

Але тим не менше, буквально через кілька місяців після запуску новинки у виробництво було оголошено про початок відкличної компанії. Проблемним вузлом виявилася внутрішня рульова тяга.

Тому власникам S-Class рекомендується без зволікання під’їхати до найближчого сервісного центру для діагностики блоку рульового управління. У виробника пояснюють, що наявні на проблемних автомобілях кермові тяги не відповідають конструкції, тому оперативно потребують заміни. Почасти все пояснюється тим, що вузли поставляються в зібраному вигляді сторонніми постачальниками.

Проте, Mercedes на своєму заводі працює над розширенням лінійки S-Class. Зокрема, готується до запуску чергова версія Maybach з двигуном V12. У портфелі також значаться гібридні представники AMG – S63e і S73e.


Не пропустіть