Great Wall повернеться до випуску мінівенів

Китайський концерн Great Wall планує повернутися до виробництва автомобілів в кузові мінівен, пише місцевий портал «Yiche».

За даними китайського видання, автовиробник вже приступив до реконструкції власних заводів в «Піднебесної», яким належить прийняти у себе на конвеєрі дві нові моделі в сегменті MPV.

Інформації про автомобілі практично немає. Відомо лише, що в офіційних документах мінівени фігурують під кодовими позначеннями M81 і M83. Передбачається, що в їх основу ляже нова платформа Lemon.

За неофіційними даними, автомобілі отримають несучу конструкцію кузова з акцентом на комфортабельність. Один з нових мінівенів укомплектують 2-літровим турбомотором. Другий обмежиться 1,5-літровим наддувним двигуном.

Нагадаємо, концерн Great Wall вже займався виробництвом мінівенів. У 2007 році в модельну лінійку компанії входив MPV Сowry, який представляв собою «клона» Toyota Voxy 2001 року, причому скопійованого без дозволу «Тойоти». У моторну лінійку моделі входили як власні двигуни, так і ліцензійні агрегати Mitsubishi.


Не пропустіть