Продемонстрували кемпер Mercedes-Benz Sprinter з гаражем в причепі (Фото)

Mercedes-Benz Sprinter частіше за інших фургонів стає основою для кемперів завдяки надійним двигунам і підвісок, а також просторому кузові. Але ось такий екземпляр все ж може здивувати. Автомобільний фургон був добре обладнаним автобусом.

У його оснащенні кондиціонер, система круїз-контролю, електросклопідйомники і багато іншого. Після переобладнання в кемпер він отримав стелю зі штучної замші, оброблені шкірою крісла, стіни з ізоляцією.

В обробленому якісними матеріалами салоні можуть комфортно розміститися 2 людини. Частина вітальні займає кухня, оснащена раковиною, холодильником на 80 літрів і безліччю полиць для зберігання речей. У ванній кімнаті є гаряче водопостачання і цифрова панель управління. У кемпері обладнано спальне місце, є телевізор з DVD і антеною на даху, освітлення на світлодіодах. У автобудинку ззаду причеплений автотрейлер чорного кольору, який є повноцінним гаражем.

Підлога його покрита гумою, в ньому є розетки на 240 і 12V для зарядки електромобіля. «Спортивний» дизайн Спринтера з бічною червоною смужкою повторюється в зовнішності трейлера. Цікава пара продається на інтернет-майданчику MotorsportAuctionsа за ціною 49 тисяч фунтів стерлінгів, що становить близько 67 тисяч доларів.