Skoda продемонструвала найдешевший кросовер марки (Фото)

Компанія Skoda оприлюднила перші офіційні фотографії прототипу нового компактного кросовера Kushaq. Прем’єра автомобіля повинна відбутися навесні нинішнього року в Індії.

Відзначимо, що спочатку новинка буде пропонуватися на індійському авторинку. Але цілком ймовірно, що модель може стати глобальною. Це випливає з заголовка до презентації кросовера – Made for the world, in India («Зроблено для світу в Індії»).

Автомобіль побудований на модульній платформі MQB-A0. Габарити Kushaq поки що невідомі, крім розміру колісної бази – 2651 міліметр. Відповідно до внутрішньої термінології чеської марки, перша буква «K» і остання «Q» в назві моделі говорять про приналежність новинки до класу SUV, за аналогією з моделями Kodiaq, Karoq і Kamiq. Зовні новинка буде схожа з концепт-каром Vision IN, представленим в лютому минулого року.

У рух кросовер будуть приводити трициліндровий 1,0-літровий бензиновий двигун TSI і чотирициліндровий бензиновий мотор TSI об’ємом 1,5 літра. Разом з двигунами працюватимуть шестиступінчаста механічна коробка передач, аналогічний «автомат» або семідіапазонний роботизована трансмісія. Однак, в залежності від ринку, моторна гамма може бути змінена.


Не пропустіть