Citroen вивів на ринок новий C5 Aircross, який дешевше Tiguan (Фото)

Citroen випустив дві нові версії Citroen C5 Aircross в Німеччині, які названі Business Feel і Business Shine. Відповідно до специфікації Life Pack, C5 Aircross Business Feel починається з 28 240 євро, що нижче ціни за Volkswagen Tiguan, вартість якого в базовій комплектації складає 28 935 євро.

Стандартні функції включають 18-дюймові легкосплавні диски Swirl, чохол для сидіння Silica Grey, двозонний клімат-контроль, навігаційну систему, цифрове радіо, камеру заднього виду, систему допомоги при сліпих зонах, активне екстрене гальмування, а також передній і задній датчики парковки. Підігрів передніх сидінь, обігрів лобового скла і Citroen ConnectedCam доступні в якості опції.

В C5 Aircross Business Feel використовується бензиновий двигун PureTech потужністю 131 к.с., який в середньому дає 5,2 л/100 км.

При стартовій ціні в 33 900 євро C5 Aircross Business Shine дешевше нового Audi Q3. Ця модель отримала повністю світлодіодні фари і світлодіодні поворотники, більш товсті передні бічні вікна, інші передні сидіння, активний круїз-контроль, розпізнавання дорожніх знаків і вхід без ключа.

Опції включають частково шкіряні сидіння сірого або бежевого кольору і бізнес-пакет, який включає підігрів передніх сидінь, всепогодні шини, систему Grip Control з системою допомоги при спуску, електричну задні двері і панорамний люк на даху.

Покупці можуть вибирати між бензиновим двигуном PureTech 131 к.с. і дизельним двигуном BlueHDi 131 к.с. із середньою витратою 4,1 л/100 км і викидами 107г/км CO2. Обидва двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.


Не пропустіть