62 роки в одних руках: на аукціон виставлено розкішний кабріолет Mercedes-Benz (Фото)

На торги аукціонного онлайн-майданчика Bring a Trailer виставили кабріолет Mercedes-Benz 220 Cabriolet A, випущений в 1952 році. Поточна ставка становить близько $65000.

За все життя у кабріолета був тільки один господар, а пробіг практично за 70 років склав всього 49 000 км. Хоча автомобіль побудували в 1952 році, до свого власника він потрапив тільки через сім років. Зате потім 62 роки чоловік не розлучався з автомобілем. Власником був громадянин США, який був в Німеччині на службі. Після закінчення контракту він повернувся додому і забрав «Мерседес» з собою в штат Орегон.

Всього німецький виробник випустив 1278 примірників кабріолетів з літерою А. В лінійці була також модель Cabriolet B, яка була менш простора в задній частині. Салон автомобіля оброблений шкірою і натуральним деревом, а серед додаткових опцій є попільничка і оригінальний набір валіз.

На момент написання новини остання ставка становила $64400, однак торги триватимуть ще два дні і, швидше за все, підсумкова вартість збільшиться.