Рідкісний Ford Mustang Boss 1970 року виставили на торги (Фото)

В рамках аукціону Mecum, запланованого на березень поточного року, на продаж виставлять досить рідкісну модель – Ford Mustang Boss 429 Fastback, що зійшов з конвеєра в 1970 році. Стартова ціна маслкара поки не оголошена, але навряд чи вона буде низькою, особливо з урахуванням рідкості авто.

Американська автомобілебудівна компанія Ford в 1967-1970 рр випускала модель Mustang Boss 429 Fastback. Загальний тираж становить трохи більше 1,3 тис. примірників і тільки півтисячі з них зійшло з конвеєра в останній рік випуску. На торги буде виставлено автомобіль останнього виробничого року, а їх до наших днів дійшло не так вже й багато, тому можна з упевненістю сказати, що лот буде досить рідкісним.

Під капотом Ford Mustang Boss 429 Fastback оснащений мотором V8, з робочим об’ємом 7 літрів, генеруючим 375 «коней». Модель, яку планують продати з молотка, трохи більше ніж за півстоліття «життя» наїздила всього 12 500 кілометрів.

Авто повністю відновлено фахівцями, кузов був перефарбований, тому рідкісний лот зможе скласти гідну конкуренцію будь-якому аналогу. До речі, колекціонери і просто любителі раритетних ексклюзивних машин зможуть взяти участь в аукціоні і зробити свої ставки 18-20 березня поточного року. Саме в цей період заплановано повинні відбутися торги аукціонного дому Mecum.


Не пропустіть