Toyota Camry знову оновилася: модель отримала віртуальну “приборку” (Фото)

На початку лютого, слідом за ринками США і Європи, Toyota обновила Camry для Японії, тепер настала черга китайської версії популярної моделі.

Передня частина рестайлінгової Toyota Camry для Піднебесної нічим не відрізняється від міжнародної, а ось задня отримала інші ліхтарі. Головні козирі “китайської” специфікації моделі – в салоні: вперше модель обзавелася цифровою панеллю приладів, у якій є кілька режимів відображення інформації. Ще одна відмінність – дисплей медіасистеми: він теж “плаває” над центральною консоллю, але його діагональ складає 10.1 дюйма, у європейській, наприклад, він 9-дюймовий.

Також Toyota Camry отримала функцію G-Security, яка в разі викрадення дозволяє дистанційно заблокувати рульову колонку і запуск двигуна, на парковці від опції теж буде користь: автомобіль заблимає аварійкою, щоб господар помітив його. Також функція дозволяє дистанційно керувати системою кондиціонування.

Базовим для седана стане дволітровий “атмосферник” на 178 к.с., спарений з варіатором, – цей силовий агрегат анонсували в минулому році. Також Camry запропонують з колишніми 209-сильним двигуном 2.5 літра і 8-ступінчастим “автоматом” і гібридною установкою потужністю 178 к.с.

У продажу оновлена ​​Toyota Camry в Китаї з’явиться в кінці лютого.


Не пропустіть