Новий Nissan Qashqai показали перед дебютом (Фото)

Ось так міг би виглядати новий глобальний кросовер. Nissan Qashqai отримає нове покоління дуже скоро. Японська компанія підтвердила, що кросовер буде представлений 18 лютого. Приблизно за тиждень до дебюту в Мережі показали два рендера. Вони демонструють, чого варто очікувати від його зовнішнього дизайну.

Nissan вже показував новий кросовер. Він тестується на дорогах загального користування під камуфляжем. Дизайнери з TopElectricSUV об’єднали всю наявну інформацію про новий Qashqai і створили ці правдоподібні віртуальні малюнки.

Більш ніж очевидно, що нове покоління моделі буде дотримуватися еволюційного підходу в зовнішньому вигляді. Розмір і габарити залишаться майже незмінними. Загальний профіль також буде дуже схожий. Проте, більш гострий передок з V-подібною решіткою радіатора Nissan створить більш динамічний вид.

Варто трохи скептично ставитися до дизайну фар, але шпигунські фотографії моделі насправді натякають на їх нестандартну форму. Однак більш рельєфний передній бампер добре поєднується з С-подібними блоками.

Ці рендери пропонують дуже стриманий вигляд задньої частини, що сильно нагадує попередню модель. Кінцевий продукт буде мати трохи більше прикрашений задній бампер і, можливо, більш захоплюючу пару задніх ліхтарів.

До повного дебюту нового Qashqai залишилося всього 9 днів.


Не пропустіть