Студенти зробили дуже стильний Suzuki Jimny з пневмопідвіскою (Фото)

Насправді, в основі лежить хетчбек кей-класу Suzuki Lapin SS, пише carakoom.com.

Автосалон в Токіо, який в цьому році провели в віртуальному форматі, зарекомендував себе не тільки в сфері виробників автозапчастин, а й є місцем, на якому студенти японських університетів демонструють свої випускні роботи.

Щороку на автосалон приїжджають студенти автомобільного коледжу Ніхон (NATS). Цього разу вони показали незвичайний автомобіль, який виглядає сильно модифікованим Suzuki Jimny, але, фактично, ним не є.

Цей проект отримав назву «NATS Easy Camper». На перший погляд він нагадує Suzuki Jimny, виконаний в японському стилі «Шакотан», але насправді він створений на базі Suzuki Lapin SS. При цьому елементи передньої частини дійсно запозичені у Jimny.

Бюджет на виготовлення проекту склав менше 1 мільйона ієн (близько 265 тисяч гривень), включаючи покупку самого автомобіля. Це досить невелика сума для Японії, тому Lapin SS був придбаний або з великими знижками, або він куплений з рук.

Зовні «NATS Easy Camper» являє собою невеликий пікап-кемпер з вирізами замість передніх дверей і дуже низькою посадкою, яку вдалося домогтися завдяки пневмопідвісці BBC. Дизайн доповнюють штамповані 15-дюймові колісні диски Crimson Dean Cross Country.

Спортивний інтер’єр виконаний в мінімалістичному стилі. Ви виявите каркас безпеки, пару ковшоподібних сидінь і гоночне рульове колесо. На ефект спартанської атмосфери впливає також чорна матова фарба на передній панелі.