Citroen представив оновлений кросовер C3 Aircross (Фото)

Компанія Citroen представила оновлений кросовер C3 Aircross, який випускається з 2017 року. У Європі продажі новинки стартують в червні 2021 року, ціни поки не оголошені.

Від попередника оновлений Citroen C3 Aircross відрізняється повністю зміненою передньою частиною кузова з елементами концепт-кара CXperience, представленого в 2016 році. Серед основних нововведень – бампер, радіаторна решітка і хромовані шеврони, що розширюються в бік фар.

У салоні з’явилася модернізована центральна консоль, де встановлено новий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу, діагональ якого виросла з 7 до 9 дюймів. В якості опції доступні бездротова зарядна станція для смартфонів, проекційний дисплей, паркувальний асистент, система розпізнавання дорожніх знаків, камера заднього виду і автоматичне керування світлом.

Лінійка двигунів змінам не піддалася. Як і раніше, Citroen C3 Aircross доступний з 1,2-літровими бензиновими турбомоторами потужністю 110 і 130 к.с., а також з 1,6-літровими дизелями, що видають 110 і 120 к.с. Менш потужні двигуни діють з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, а більш продуктивні – з «автоматом» такого ж діапазону. Кросовер доступний c фірмовою функцією контролю тяги Grip Control, які адаптують настройки ABS і системи стабілізації для руху по різним видам покриття.


Не пропустіть