Ford демонструє еволюцію інтер’єру автомобілів марки (Відео)

Щоб відзначити величезний прогрес в дизайні автомобілів, Ford Europe глибоко занурився в інтер’єр своїх моделей, починаючи з версії T і закінчуючи футуристичним Mustang Mach-E.

Коли машини вперше з’явилися на дорогах по всьому світу, вони представляли собою простий автотранспорт, без будь-яких «наворотів» і надмірностей.

Авто на початку приводилися в рух складною системою важелів. Одним з найважливіших елементів внутрішньої обробки, який практично не змінився, є рульове колесо.

Згодом інтер’єри автомобілів почали імітувати найрізноманітніші види транспорту, починаючи з дизайну кабіни бомбардувальника і закінчуючи космічними технологіями. З появою відео-ігор і більш широким використанням цифрових платформ, в машинах почали поступово інтегрувати екрани і додавати масу різних кнопок.

На початку 2000-х років автомобілі досягли піку популярності. У цей час спостерігається велике розмаїття зручних автомобільних інтер’єрів.

Сучасні тенденції в інтер’єрі транспортних засобів ґрунтуються на інтеграції елементів управління на сенсорні дисплеї. Такі екрани є ідеальним рішенням для автомобільних фірм, які прагнуть скоротити витрати і зменшити кількість деталей, необхідних для складання автомобіля. Тепер дюжина кнопок замінена однією простою одиницею, яку маркетингова команда може використовувати як сучасну функцію.

Компанія Ford намагається розвиватися і вдосконалюватися в цьому питанні, пропонуючи нові сучасні технології та проекти.


Не пропустіть