Toyota розкрила подробиці про новий електричний кросовер (Фото)

Японський автовиробник Toyota Motor продемонструє на майбутньому мотор-шоу в Шанхаї новий кросовер, який буде відрізнятися повністю електричною тягою.

Технічні деталі нової моделі від Toyota на даний момент невідомі. Повідомлялося, що автомобіль буде відноситися до сегменту середньорозмірних кросоверів. В основу конструкції електромобіля буде закладена архітектура e-TNGA – це електрична модифікація глобальної модульної платформи TNGA (Toyota New Global Architecture).

Обидві платформи, як уточнюють фахівці компанії, володіють гнучкістю і універсальністю, що дозволяє розробляти на одній основі транспортні засоби різних габаритних розмірів, використовуючи загальні ключові компоненти.

На електричній платформі e-TNGA можуть бути розроблені електромобілі різних класів і призначення з переднім, заднім приводом або повним приводом, з батареями різної ємності і електродвигунами різної потужності. Всі деталі про новий електричний кросовер Toyota стануть відомі в рамках дебюту на Shanghai Motor Show 2021. Шанхайський автосалон буде відкрито для широкої публіки з 21 по 28 квітня, прес-дні визначені на 19 і 20 квітня 2021 року.


Не пропустіть