В Німеччині розробили автодім з грилем і міні-баром (Фото)

Автокемпер, який може вмістити до десяти пасажирів, оснастили кухнею, ванною кімнатою, а також висувним грилем з міні-баром.

Компанія Loef, яка знаходиться в Німеччині, випустила новий автодом. Новинка вже доступна для замовлення. Вартість автокемпера варіюються від 110 тис. до 125 тис. євро.

Автомобіль компанії Loef базується на шасі MAN TGE. Автокемпер без проблем може розмістити до 10 пасажирів. У їх розпорядженні буде міні-бар, а також висувним грилем для пікніків. Крім того, машину оснастили плитою з духовкою і чотирма конфорками, холодильником, а також раковиною. Новинка комплектується великим диваном, який може трансформуватися в 2-спальну ліжко. Також в розпорядженні пасажирів автомобіля буде ванна кімната з душем і шафа з висувними секціями.

Новинка компанії Loef комплектується безліччю USB -порт, точкою доступу WiFi, а також сонячними батареями. Під капотом автофургона знаходиться 2,0-літровий турбодизель. Потужність мотора становить 178 к.с. Силовий агрегат працює спільно з 8-ступінчастою АКПП. Водієві доступні «розумний» круїз-контроль, технологія допомоги при рушанні з місця, а також електронний помічник парковки.