“Розкіш в квадраті”: Ательє Mansory показало доопрацьований Rolls-Royce Cullinan (Фото)

Мабуть, компанії здалося, що стандартний кросовер не такий розкішний, як міг би бути.

Сам по собі кросовер Rolls-Royce Cullinan не є спортивною моделлю – це комфортабельний автомобіль з потужним двигуном, який може дозволити собі далеко не кожен бажаючий. Вперше проект на базі цієї моделі був представлений компанією Mansory в минулому році і це був дуже спірний тюнінг.

Тепер ательє випустило ще один варіант автомобіля – більш спокійний, але все також не без надмірностей. Кросовер отримав забарвлення British Racing Green, комплект розширення кузова, масивний спойлер на даху, чотири патрубки вихлопної системи і підсвічування решітки радіатора.

Салон автомобіля був повністю покритий натуральною шкірою високої якості, а там, де шкіру не можна було використовувати, фахівці Mansory використовували натуральне дерево. Крім того інженери ательє не залишили без уваги силовий агрегат кросовера. Тепер 6,75-літровий V12 з двома турбінами видає 601 к.с. і 950 Нм крутного моменту, що дозволяє автомобілю розганятися з місця до 100 км/год за 5 секунд і мати максимальну швидкість в 280 км/год. Вартість проекту залишається невідомою.