Nissan представить новий позашляховик Patrol Nismo (Відео)

Марка Nissan розмістила на своєму YouTube-каналі тизерний відеоролик позашляховика Patrol Nismo: найпотужнішого варіанта в лінійці автовиробника. У представленому відеотизері можна розглянути шильдик Nismo, також дату прем’єри новинки – 31 березня.

В першу чергу продуктивний позашляховик Patrol Nismo буде адресований клієнтам з Близького Сходу. Поки навіть немає інформації, чи буде новинка доступна за межами даного ринку. Для позашляховика Nissan Patrol Nismo цей регіон залишається головним ринком збуту, тому і дорестайлінгову версію Nismo випустили спеціально для нього.

Раніше новий Patrol Nismo вже попадався фотошпигунів. Він буде відрізнятися від стандартного позашляховика оригінальним переднім бампером, 22-дюймовими двоколірними колісними дисками і характерними для машин Nismo акцентами червоного кольору.

Під капотом новинки встановлять доопрацьований мотор V8 робочим об’ємом 5,6 літра. Агрегат форсований з стандартних 405 до 434 к.с. Рівно стільки ж було у дореформеного Nissan Patrol Nismo. Нагадаємо, стандартний Nissan Patrol пройшов через оновлення восени 2019 року.