Ford Transit і Transit Custom отримали «розумне дзеркало» (Фото)

Компанія Ford пропонує «розумне дзеркало», щоб водії Transit і Transit Custom могли краще бачити задню частину автомобіля. Це внутрішнє дзеркало також можна встановити в старі фургони.

Той, хто коли-небудь використав закритий фургон без вікон в кузові, знає, що огляд ззаду досить невтішний. Можна орієнтуватися тільки на зовнішні дзеркала заднього виду, але основна частина позаду автомобіля залишається невидимою. Щоб вирішити цю проблему, Ford розробив цифрове внутрішнє дзеркало, яке може показувати, що відбувається позаду, завдяки вбудованій в задню частину автобуса камері.

Для того, щоб побачити, що відбувається в автобусі позаду водія, останній також може використовувати внутрішнє дзеркало з РК-екраном як звичайне дзеркало. Його яскравість можна регулювати залежно від того, наскільки освітлена задня частина салону. Таке рішення, звичайно, не нове, але воно вперше призначене для Transit і Transit Custom.

Ford заявляє, що дзеркало є для цих двох фургонів з задніми дверима без вікон. Його можна встановити на Transits Post 2014 року і Transits Custom, випущені після 2012 року. Це корисне, але аж ніяк не дуже дешеве рішення: воно коштує 967 євро, і його можна замовити і встановити у будь-якого дилера Ford.


Не пропустіть