Першу партію нових позашляховиків Hummer розкупили менш ніж за добу (Фото)

Перша партія електричного позашляховика GMC Hummer EV, представленого недавно, повністю розібрана споживачами менш ніж за добу. Прийом замовлень на GMC Hummer EV у виконанні Edition 1 був відкритий відразу після презентації. Позашляховики першої партії будуть доставлені клієнтам на початку 2023 року.

Також в компанії розкрили нові технічні характеристики електротрака. Довжина п’ятидверного Hummer EV становить 5 м рівно, він на півметра коротше представленого минулої осені пікапа Hummer EV, а його колісна база 3218 мм, менше на 226 мм.

Розміщена в межах бази батарея таким чином у позашляховика менше ємністю (точних даних виробник не повідомляє). Щоб компенсувати різницю позашляховику примусово обмежили пікову потужність, в максимальному виконанні з трьома електромоторами вона становить 830 к.с., проти 1000 к.с. у пікапа. Зате пасажирський автомобіль має пріоритет на бездоріжжі завдяки помітно більшим кутах з’їзду (49 °) і рампи (33,4 °).

Також був розкритий максимальний корисний об’єм для вантажу у позашляховика, який досягається шляхом складання сидінь другого ряду – 2316 л.

Всі Hummer EV будуть не тільки транспортними засобами, а й мобільними електростанціями продуктивністю до 3 кВт·год. Підживити електроінструмент, підключити побутові електроприлади, або прийти на виручку бідоласі на електромобілі з розрядженою батареєю для власника Hummer EV не проблема.

А щоб подібна неприємність раптово не спіткала його самого під час марш-кидка на природу, бортова навігація планує маршрути з урахуванням наявного запасу ходу, не дозволяючи піти від пункту зарядки далі точки неповернення.


Не пропустіть