Абсолютно новий Opel Astra помічений на випробуваннях (Фото)

Модернізований Opel Astra, спарений з новим Peugeot 308 третього покоління, дебютує пізніше в цьому році. Його вже кілька разів бачили як повністю замаскований прототип. Тепер фотошпигуни надіслали оприлюднили свіжі зображення іншого тестового автомобіля. Схоже, він як і раніше являє собою підключаємий гібрид, але колеса трохи менші, і камуфляжу поменшало.

Нові зображення більше демонструють зовнішній дизайн в порівнянні з попередніми шпигунськими знімками, це хороше нагадування, що Astra буде чимось більшим, ніж просто перейменованим 308. Це не дивно, враховуючи, що Stellantis доклала чимало зусиль, щоб візуально розділити меншого розміру Peugeot 208 від механічно родинного Opel Corsa.

На відміну від Astra K, новинку будуть випускати на заводі в Рюссельсхаймі. Використовуючи ту ж основу EMP2, що і 308, ми очікуємо практично ідентичного поєднання бензинових і дизельних двигунів, а також кількох підключаємих гібридів. У меншій конфігурації PHEV Peugeot пропонує загальну потужність 180 к.с., а більш потужний варіант – 225 к.с. Обидва мають передньопривідне компонування, 8-ступінчасту автоматичну коробку передач і акумуляторну батарею ємністю 12,4 кВтг, що забезпечує запас ходу в 60 км, сертифікований WLTP.

Поки рано говорити, чи втратить Astra двигун внутрішнього згоряння в своєму життєвому циклі. Ходять чутки про те, що з’явиться гібрид з потужністю на 300 кінських сил, 450 Нм і повним приводом.

Логіка підказує, що Opel представить нову Astra в Німеччині у вересні на виставці IAA. Онлайн-прем’єра може відбутися на кілька днів або тижнів раніше.


Не пропустіть