Знаменитий британський бренд повертається в Україну

В Україну повертається автомобільний бренд MG – колись легендарна британська компанія, створена в далекому 1924 році, а в 2007-му вона викуплена китайською корпорацією SAIC Motor. У свій час в нашій країні брендом MG займалася Група компаній АІС, а тепер офіційним дистриб’ютором MG стане компанія «Віннер Імпортс Україна». Відповідну угоду біло підписано 7 квітня 2021 року.

Про це повідомляє avtomir.ua.

Повторний вихід на український ринок бренду MG запланований на III квартал 2021 з 5 моделями – кроссоверами HS і ZS з ДВЗ, електричними «паркетниками» EZS і Marvel R, а також седаном MG 5.

«Це дійсно честь і привілей представляти в Україні таку шановану торгову марку, як MG. Ми вважаємо, що додавання MG до нашого портфоліо брендів на 100% узгоджується з основним баченням Winner – надання кращих в своєму класі автомобілів і послуг для наших клієнтів. Ми прагнемо до довгострокової присутності в Україні і сподіваємося на такі ж довгострокові відносини з MG», – зазначив Петро Рондяк, Голова Правління Winner Group Ukraine

«Ми раді, що Україна тепер приєднається до групи європейських країн, які вже беруть участь у відродженні бренду MG в Європі. Ми з нетерпінням чекаємо презентацію нових моделей MG українцям», Джобава Уейл Тцай, Директор Відділу Зарубіжних Продаж MG.


Не пропустіть