Розсекретили офіційні зображення нового Kia Cerato (Фото)

Корейські автомобільні ЗМІ в результаті внутрішнього витоку отримали в своє розпорядження офіційні фотографії оновленого Kia K3, відомого на багатьох ринках під назвою Cerato. Зображення “злив” журналістам один з джерел порталу «The KCB» в Kia.

Судячи з опублікованих знімків, в ході рестайлінгу корейська четирьохдверка отримає нову головну оптику з подвійною смугою ДХВ, візуально схожу з тією, якою комплектують нові Genesis. Радіаторна решітка позбудеться розмежувань з фарами. Тепер вони будуть представлені візуально у вигляді єдиного рішення, візуально роблять автомобіль ширше. Незначно зміниться конфігурація бампера, а на капоті з’явиться новий логотип бренду. Автомобіль запропонують як зі звичайними галогеновими фарами, так і повністю світлодіодними.

Крім того, на знімку інтер’єру можна помітити цифровий щиток приладів, окрім якого очікується поява нової мультимедійної системи з 10,25-дюймовим дисплеєм.

За попередньою інформацією, комплектувати новий Kia K3/Cerato планують 1,5-літровим двигуном T-GDi і 1,6-літровими Turbo.

Прем’єра автомобіля відбудеться вже найближчим часом, а серійне виробництво запустять в травні.


Не пропустіть